Hva du får med

Earbuds Manual

Manual

Earbuds case

Ladeetui

Earbuds USB-C Kabel

USB-C Kabel

Earbuds

Earbuds

Earbuds Ørepropper

3 sett ørepropper

Oppgradert til 4 mikrofoner

Våre Soundliving Earbuds 3.0 har fire mikrofoner, noe som forbedrer lydopptaket, spesielt i støyende miljøer som kontorer. I motsetning til 2.0-modellen, som har to mikrofoner (dual mikrofoner), gir 3.0-modellen en markant bedre lydkvalitet og støyreduksjon.

Oppgradert til 4 mikrofoner
Resirkulert materiale

Resirkulert materiale

Bærekraftige materialer, bestående av resirkulert plast og papir, gagner miljøet ved å redusere avfall og spare ressurser. Samtidig opprettholder de sublim lydkvalitet og høy kvalitet, noe som gjør dem både miljøvennlige og pålitelige.

Opptil 25 timers spilletid

Med det gjenoppladbare etuiet kan du raskt plassere dine Soundliving Earbuds i etuiet og starte ladingen helt automatisk. På denne måten er du sikret strøm hele dagen ved å plassere dem i etuiet når de ikke brukes. Du er sikret hele 25 timers lyttetid.

Opptil 25 timers spilletid
ENC - Environmental Noise Cancellation

ENC-funksjon

ENC (Environmental Noise Cancellation) skiller seg fra ANC (Active Noise Cancellation) ved å filtrere omgivelsesstøy for de man snakker med, uten å påvirke lydkvaliteten. Mens ANC reduserer unødvendig støy for en selv, går ENC inn og reduserer unødvendig støy for de man snakker med.

FAQ - FÅ SVAR PÅ DINE SPØRSMÅL

Last ned vår Earbuds pdf - her har vi samlet en rekke løsninger på diverse problemstillinger.

VIDEO GJENNOMGANG AV Soundliving Earbuds

Se vår Earbuds YouTube-video - her har vi samlet en rekke løsninger på diverse problemstillinger.