Generell informasjon

Nettstedet www.soundliving.dk drives av selskapet:
SoundLiving APS
CVR nr: 38 35 44 34

Produktinformasjon:

Soundliving.dk gir de essensielle egenskapene til produktet. For mer informasjon eller spørsmål, kan en e -post sendes til soundliving.dk via Kontakt@soundliving.dk

Priser:

Alle priser er daglige priser og bare gyldige på bestillingsdagen. Prisene endrer seg kontinuerlig. Kjøperen vil bli fakturert til prisen som er aktuelt på bestillingsdagen, hvis soundliving.dk godtar bestillingen. Alle priser i dansk kroner og vises inkl. 25% moms.

Innbetaling:

Kontoinformasjonen du oppgir når du kjøper varer sendes direkte til PBS i kryptert form (SSL), da det bare er deg og PBS som kan lese. Dermed er det ingen andre som ser eller lagrer informasjonen om deg. Når du kjøper med Dankort eller kredittkort, trekkes beløpet fra kontoen din så snart varen går fra SoundLiving.dk

Vi bruker følgende betalingsalternativer med kort Visa /Visa DK /Electron /MasterCard /Debet /Maestro /Anday og PayPal. Ingen skjulte gebyrer pålegges

Når vi betaler med Anday, vil vi skaffe den første betalingen når varen sendes. Så betaler du en månedlig godtgjørelse den siste ukedagen i løpet av de neste tre månedene. Denne fordelen avhenger av bestillingsplanen din og betalingsplanen. Hvis du betaler alle avdrag i tide, er det null renter og gebyrer. Hvis du returnerer kjøpet, vil avtalen din med Anday automatisk opphøre. Les mer om vilkårene for å bruke Anday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Leveranse:

Når du handler på soundliving.dk, tilbyr vi gratis frakt når du handler over 799,-

Er din bestilling for mindre enn 799,- frakt koster 39kr til pakkebutikk.

Det er også muligheten for levering til privat adresse, det koster 49kr. 

Vi bruker GLS og kan levere i hele Danmark. I tillegg kan vi i enighet levere til andre land i EU under en forhåndsavtale om leveringskostnader som kunden må betale for seg selv. Hvis du som kundeplasser bestiller før 17:00, sender vi pakken din samme dag, og du vil derfor mest sannsynlig motta varen din innen 1-2 virkedager.

Risikoen for utilsiktet undergang eller forverring:

Først på det tidspunktet de bestilte varene har ankommet kjøperens besittelse, vil risikoen for de bestilte varene bli ødelagt eller skadet på grunn av utilsiktede forhold, til kjøperen.

Klage:

Mangelreglene i kjøpsloven kan gjelde for varekjøp.

Når du handler med oss ​​som forbruker, har du en garanti på 24 måneder. Dette betyr at du enten kan få reparert varen, utvekslet, penger tilbake eller avvise i prisen, avhengig av den spesifikke situasjonen. Det er et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som et resultat av feilaktig bruk av produktet eller annen skadelig oppførsel.
Garantien vår dekker ikke vannskader eller fysiske overbelastninger.

Du må annonsere innen "rimelig tid" etter at du har oppdaget mangelen i varen. Hvis du annonserer innen to måneder etter at mangelen ble oppdaget, vil klagen alltid være betimelig.

Hvis klagen er berettiget, vil vi tilbakebetale dine (rimelige) fraktkostnader. Varen må alltid returneres i riktig emballasje og husk å få en kvittering for utsendelse, slik at vi kan betale tilbake fraktkostnadene dine.

 

Du kan returnere elementer gjennom følgende lenke:
SoundLiving Return Portal

Klager

Hvis du vil klage på kjøpet ditt, kan du kontakte Kontakt@soundliving.dk eller på telefon 30 14 37 78. Hvis vi ikke klarer å finne en løsning, kan du sende inn en klage til relevante styrer i feltet hvis betingelsene for dette er oppfylt. Se mer om hvordan du klager på www.forbrug.dk.

Adressen til forbrukerens klagestyre:

Forbrukerklage styre,
Carl Jacobsen's Road 35,
2500 Valby

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Soundliving.dk har gjort det enkelt for deg å få relevant informasjon på andre nettsteder gjennom lenker. Disse nettstedene er utenfor lydliving.dk -kontroll. Vi kan derfor på ingen måte holdes ansvarlig for innholdet på disse sidene.

Informasjon om de bestilte varene fra slike nettsteder er ikke inkludert i beskrivelsen av de bestilte varene i avtalen mellom kjøperen og lydliving.dk, varene oppfyller dermed kjøperens forventninger hvis de samsvarer med SoundLiving sin egen beskrivelse.

Selger er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tap som følge av at de bestilte varene kommer for sent til kjøperen eller de bestilte varene lider av feil når forsinkelsen eller manglene skyldes kjøperens handling eller unnlatelse eller forhold som er utenfor lydliv. DK Control, f.eks. Krig, opprør, opptøyer, brann, statlig inngripen, beslag, valutabestriksjoner, arbeidskonflikter av alle slag, inkludert streik og lockout, eller lignende.

Soundliving.dk gir ikke en uavhengig garanti for de bestilte varene, og kjøperen oppnår bare garantier som produsenten gir ut til kjøperen.

Tilfredshetsgaranti

Hos SoundLiving.dk har vi en tilfredshetsgaranti på 30 dager. Dette er bare aktuelt når du kjøper direkte på soundliving.dk, ikke når du kjøper gjennom våre forhandlere. Hvis du bruker tilfredshetsgarantien, må produktene være i god stand, originalemballasje og må ikke ødelegges.

Tilfredshetsgarantien følger retten til tilbaketrekningskriterier. 

Avbestilling riktig

Du som forbruker har 30 dager rett til tilbaketrekning når du handler hos oss.

Avbestillingsfristen utløper 30 dager etter dagen du mottok varen din, ellers hvis varen brukes.

Vær oppmerksom på at du bare får tilbakebetalt beløpet på kort hvis returen blir gjort i løpet av de første 14 dagene. Hvis returen blir gjort i følgende gjenværende 16 dager, vil beløpet bli tilbakebetalt på en kupong. Produktet må returnere i originalemballasje ellers blir det trukket fra beløpet.

Du må gi oss beskjed innen 30 dager etter mottakelse om at du ønsker å kansellere kjøpet. Meldingen må gis via e -post: Kontakt@soundliving.dk eller på telefon kl +45 30 14 37 78 eller ved å bruke standarduttaksskjemaet. I meldingen din, tydelig oss tydelig at du vil utøve din tilbaketrekning.

Du kan ikke angre bare ved å nekte å motta varen uten samtidig å gi oss klar varsel om dette.

Komme tilbake

Du må returnere bestillingen din til oss uten unødig forsinkelse, og innen 14 dager etter at du varslet oss om at du ønsker å kansellere kjøpet. Du må pådra deg de direkte utgiftene i forbindelse med avkastningsavsendelsen. Du har risikoen for varen fra leveringstidspunktet.

Tilstanden til varen når du sender den tilbake

Du er bare ansvarlig for enhver forverring av verdien av varen, som skyldes annet håndtering enn hva som er nødvendig for å bestemme arten, egenskapene og måten det fungerer på. Med andre ord, du kan prøve varen på samme måte som om du prøvde det i en fysisk butikk, men du må ikke ta det i faktisk bruk.

Hvis varen er prøvd utover det som er beskrevet ovenfor, vurderer vi det som brukes, noe som betyr at når du avbryter kjøpet, får du bare en del eller ingen av kjøpsbeløpet, avhengig av den kommersielle verdien av varene.

Gratis gaver:

Hvis du har mottatt en eller flere gratis gaver når du kjøper produktet ditt, må disse returneres med produktet. Hvis gratis gaver ikke returneres med, blir verdien av gaven trukket fra beløpet. 

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer på kjøpet, vil du motta beløpet du har betalt til oss. I tilfelle en svekkelse som du er ansvarlig for, blir dette kjøpsbeløpet trukket.

Hvis du bruker retten til tilbaketrekning, vil vi tilbakebetale alle betalingene mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader (men ingen merkostnader på grunn av ditt eget valg av en leveringsform enn den billigste formen for standard levering vi tilbyr), uten unødig forsinkelse og Under alle omstendigheter innen 14 dager etter datoen vi mottok varsel om din beslutning om å kansellere denne avtalen. Vi gjør en slik refusjon med samme betalingsmiddel som du brukte i den opprinnelige transaksjonen, med mindre du eksplisitt har avtalt i noe annet.

Vær oppmerksom på at du bare får tilbakebetalt beløpet på kort hvis returen blir gjort i løpet av de første 14 dagene. Hvis returen skjer i det følgende gjenværende 16 dager, vil beløpet bli tilbakebetalt på en kupong

Hvis du angrer på kjøpet, må varen sendes inn til oss her: SoundLiving Return

Personvernregler:

For at du skal inngå en avtale med oss, trenger vi følgende informasjon:
Navn, adresse, tlf. og e -postadresse.

Vi vil registrere din personlige informasjon med det formål å levere varen til deg.

Personopplysningene er registrert hos SoundLiving og lagret i fem år, hvoretter informasjonen blir slettet.

Ingen informasjon blir avslørt til tredjeparter uten kundens tidligere aksept og tillatelse, for eksempel. For å bruke eventuelle kommentarer til vår anmeldelse

Som registrert hos SoundLiving, har du alltid rett til å innvende mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven, og i forbindelse med dette er rettet til: Kontakt@soundliving.dk

Reservasjoner for endringer:

SoundLiving APS forbeholder seg retten til å endre og oppdatere regler og betingelser som gjelder på dette nettstedet. Det er derfor viktig at du kontinuerlig holder deg informert om om endringer er gjort.

Lenker:

PBS - Banks 'betalingstjeneste www.pbs.dk

FDIH / Consumer Council www.fdih.dk

Forbrukerbyrå www.forguger.dk

Forbrukerråd www.forbrugerraadet.dk

Forbrukerinformasjon www.forguger.dk